Den första kompletta Styling-utbildningen
Academy of Divine Beauty är den första kompletta stylingskolan i Sverige. Den är helt unik i sitt slag då den täcker hela det fält som en makeup artist, stylist eller imagekonsult arbetar med. Inom en och samma komprimerade utbildning får du grundlig kunskap inom ämnena makeup, naglar, handvård, fotvård och hårstyling. Tonvikten ligger på image, varför utbildningen inte innehåller fördjupningar inom ämnena hud- och kroppsvård.
Vi vet att hår, makeup och naglar tillsammans skapar en helhet, dessa tre komponenter står alltid i samklang med varandra när vi talar image. En stylist av idag bör därför behärska hela spektret från att lägga anpassade makeuper till att kunna arrangera hår och frisyrer och även arbeta fram vackra naglar. Traditionellt sett har dessa utbildningar varit utspridda på olika skolor varför det tidigare varit svårt att på ett effektivt sätt och inom rimliga ekonomiska ramar skaffa sig den kompletta kunskap som krävs av en professionell stylist idag.

Image - en snabbväxande trend
Vi lever idag i ett konkurrensutsatt samhälle där individen står i centrum, därför blir image eller ”första intrycket” allt viktigare. Att ägna tid och pengar åt sin utsida, att göra det bästa av sina naturliga förutsättningar och att ge sitt utseende en ”personlig touch” blir ett viktigt konkurrens vapen. – Alla vill ju synas, alla vill sticka ut från mängden och framhäva sin individualitet.
Academy of Divine Beauty tar fasta på dessa starka strömningar i samhället och öppnar dörrarna för entreprenörer och andra att snabbt och kostnadseffektivt kunna skaffa sig en komplett utbildning. I en förlängning ger skolan varje enskild elev en möjlighet att skapa business kring denna snabbväxande trend.

Diplomerad skönhetsterapeut
Vår vision och målsättning är att vara den främsta skolan i sitt slag där vi håller en mycket hög standard på lärare, utbildningsinnehåll och praktik. Vi tror på utveckling och att hålla sig i framkant när det gäller trender, färger, och debatter i ämnet skönhet. Vi är utblickande och håller oss á jour med den dynamiska utvecklingen runt om i världen, allt i syfte att vara steget före. Utbildningen vänder sig till framtidens yrkeskvinnor och män som ser en business inom ämnet skönhet.
Skolan erbjuder också eleverna genomgång och vägledning i ämnet företagsekonomi och ”att starta eget”, skolan pushar för att eleverna snabbt skall komma igång efter utbildningen.
Academy of Divine Beauty är godkänd av SANSA - Swedish Association of Nail Schools & Agents och efter färdig utbildning och examen är du diplomerad skönhetsterapeut.

Academy of Divine Beauty erbjuder även elevbehandlingar (naglar, make up och pedikyr) till reducerade priser.
Kontakta skolan för mer information och priser 08-722 85 72