Vi jobbar här!

Tammy Azyzova ägare på Academy of Divine Beauty har efter många års erfarenhet och kunskap grundat en utbildning med ett koncept som just ger eleven möjlighet att utbilda sig med flera inriktningar inom branschen.

I takt med att branschen har vuxit har även kraven på behandlingar ökat. Man ska må bra, slappna av och uppleva Spa-känslan under ett och samma tak.
Vår vision och målsättning är att vara den främsta skolan i sitt slag med många möjligheter för elever men framförallt våra kunder.

Tammy är utbildad Skönetsterapeut sedan 22år tillbaka. Arbetar med handvård, nagelvård, fotvård, make up, hårstyling & hårförlängning, fransförlängning, fransböjning och kosmetisk tatuering.

Maria Strauss Har arbetat som make up och hårstylist sedan 2006. Hon har arbetat mycket bakom kameran samt som lärare på bl.a. Make Up Institute och även som vikarie på Academy of Divine Beauty. Maria har även stor erfarenhet av bröllopskunder med all typ av håruppsättningar och make up. Maria är också utbildad i kosmetisk tatuering samt hårförlängning.

 

 


 

brights_3